Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Τα βιβλία του Άγγελου Σικελανού και της γυναίκας του Εύα ΠάλμερΤα βιβλία του Άγγελου Σικελανού και της γυναίκας του Εύα Πάλμερ που είχαν στο σπίτι τους στους Δελφούς, καταγράφηκαν και βρίσκονται σε ειδική βιβλιοθήκη στους Δελφούς στο Συνεδριακό Κέντρο. Από το Αρχείο του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΛΦΩΝ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ . Το τελευταίο αφορά την Έρευνα του Πολιτισμού του Ανατολικού Ρωμαϊκού Κράτους στην Ευρώπη και στεγάζεται κάπου στην Παιανία ενώ το πρώτο είναι στους Δελφούς ΚΑΙ στην Αθηνα και το τελευταίο είναι που αφορά στους Σικελιανούς και το σπίτι τους στους Δελφούς και την πολιτιστική τους κληρονομιά και αφορά στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ και τη διάδοσή του παγκόσμια. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ! ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ! ΠΡΟΣΟΧΗ!
Νέα

16 Μαρτίου 2015

Καταγραφή Βιβλιοθήκης Σικελιανών

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή εννιακοσίων τριών βιβλίων, μέρος από τα σωζόμενα της περίφημης Βιβλιοθήκης των Σικελιανών στους Δελφούς. Τα βιβλία ανήκουν στη συλλογή του Κέντρου Δελφών και βρίσκονται σήμερα σε ειδική βιβλιοθήκη στο Συνεδριακό Κέντρο. Προς τιμή των παλαιών κατόχων η αίθουσα Γαΐτη, όπου βρίσκεται η βιβλιοθήκη, μετονομάστηκε σε "Αίθουσα Σικελιανού". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου