Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μια επιστολή του Κωνσταντίνου Μούσσα, ιατρού-λογοτέχνη, που λάβαμε πριν λιγες ημέρες και την παραθέτουμε, για να τον ευχαριστήσουμε μαζί και εμείς δημόσια για τα καλά του λόγια και την προτίμησή του στο περιοδικό μας ως αναγνώστη και ως δημιουργός! Για εμάς είναι πραγματικά πολύ σημαντική η στήριξη η αναγνωστική και η συμμετοχική στο περιοδικό μας των αναγνωστών μας και όλων των δημιουργών με το έργο τους που μας στέλνουν προς δημοσιευση ή προς κριτική προσέγγιση τόσο για την ηλεκτρονική μορφή του περιοδικού μας, όσο και για την έντυπη στα τεύχη που κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία.


Μαζί λοιπόν με τον Κωνσταντίνο Μούσσα και εξ αφορμής της επιστολής του αυτής, θελουμε να αποτείνουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στοους ανανώστες μας, όλους εσάς που μας διαβάζετε, μας αγαπάτε τη μακρά πορεία του περιοδικού μας εδώ και 46 ολόκληρα χρόνια από την εποχή που ο μεγάλος Έλληνας Γραμματολόγος μας Γιώργος Βαλέτας έβαλε τον ακρογωνιαίο λίθο της ίδρυσης του πνευματικά και υλικά!


Ευχαριστούμε λοιπόν θερμά και όλους τους αναγνώστες μας που μας στέλνουν ενθαρρυντικά e-mail και μηνύματα και επιστολές και έχουν κυριολεκτικά "πλημμυρίσει" το γραφείο μας και είναι για εμάς ο κινητήριος μοχλός να παίρνουμε δύναμη και κουράγιο στους χαλεπούς καιρούς που διάγουμε και να συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την ιστορική πορεία ετούτου του περιοδικού.


Κοντά σας για ότι έχει σχέση με τη λογοτεχνία και τον εκδοτικό χώρο και πάντοτε διαθέσιμοι για την επικοινωνία μαζί σας.


Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση
εκ του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΛΕΤΑΣ
Εκδότης-Διευθυντής περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
Λογοτέχνης Πρόεδρος Pen Ελλάδας
Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Κριτικών Λογοτεχνίας
Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συγγραφέων τ. διευθυντής ραδιοφωνίας στην ΕΡΤ.
τ. Αντιπρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

ΒΑΛΗ ΤΣΙΡΩΝΗ
Συνεργάτης λογοτεχνικού περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ιατρός-λογοτέχνης
(υπό την αιγίδα της ΟΥΝΕΣΚΟ)
Μέλος της Διεθνούς Ενώσεων Κριτικών Λογοτεχνίας
Ιδρύτρια και διευθυντρια του λογοτεχνικού περιοδικού NOVELTY WAVE (με έδρα το Παρίσι εως και το 2012)
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου