Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΛΕΤΑ (εκδότη-διευθυντη-ιδιοκτητη περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ) ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ:ΛΥΔΙΑΣ ΛΑΒΔΑ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΜΒΑΛΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΑΡΓΥΡΙΟΥΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗ ΧΑΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ.
Παρακάτω παρατίθεται η ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ Ν. ΘΕΟΦΙΛΗ. ΧΩΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΣΤΡΟΝ». Πατήστε στο συνδεσμο για αναγνωση.
Στη φωτο KΑΤΕΡΙΝΑ ΘΕΟΦΙΛΗ KAI KΩΣΤΑΣ ΒΑΛΕΤΑΣ

http://theofilikaterina.blogspot.gr/


Ένα κείμενο του Δημήτρη Καραμβάλη με τίτλο "Μικρό Οδοιπορικό στην ποίηση του Γιώργου Σεφέρη", δημοσιευμένο στο έντυπο τεύχος του λογοτεχνικού περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που κυκλοφορεί Γενάρης-Φλεβάρης 2017.

Ο Δημήτρης Ι. Καραμβάλης γεννήθηκε στο Καμερούν το 1953, κατάγεται όμως από την Γέρα της Λέσβου. Σπούδασε νομικά και δημοσιογραφία και σήμερα είναι επίτιμος δικηγόρος. Έχουν εκδοθεί βιβλία του με ποίηση και δοκίμια για Έλληνες ποιητές. Ασχολείται ακόμη με τη ζωγραφική και τη μουσική. Τα βιβλία του είναι σύμφωνα με την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών που ανήκει τα κάτωθι 3 και μόνο:

2013)Εναλλασσόμενα φορτία, Εκδόσεις των Φίλων [κείμενα, εικονογράφηση]Συμμετοχή σε συλλογικά έργα
(2007)Κριτικές προσεγγίσεις στην ποιητική ελεγεία του Κώστα Ευαγγελάτου, Συλλογές
(2007)Τιμή στον Τάκη Βαρβιτσιώτη, Μπίμπης Στερέωμα
(το βιογραφικό του Δημητρη Καραμβάλη είναι από τη βάση της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών στην οποία είναιμέλος και στην οποία ανήκει)
2013)Εναλλασσόμενα φορτία, Εκδόσεις των Φίλων [κείμενα, εικονογράφηση]Συμμετοχή σε συλλογικά έργα(2007)Κριτικές προσεγγίσεις στην ποιητική ελεγεία του Κώστα Ευαγγελάτου, Συλλογές(2007)Τιμή στον Τάκη Βαρβιτσιώτη, Μπίμπης Στερέωμα


(το βιογραφικό του Δημητρη Καραμβάλη είναι από τη βάση της Εθνικής Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών στην οποία είναιμέλος και στην οποία ανήκει)