Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Ένα κείμενο- μελέτημα της Βάλη Τσιρώνη για τον ΚΑΦΚΑ, δημοσιευμένο στο έντυπο τεύχος του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, Γενάρης-Φλεβάρης 2018 σελ. 6-10.

 

Η Βάλη Τσιρώνη(Χρυσοβαλάντου Τσιρώνη) ιατρός-νομικός(εισαγγελία)-λογοτέχνης, είναι μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Κριτικών Λογοτεχνίας και Υπεύθυνη Ηλεκτρονικής Ύλης του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. Έχει βραβευτεί με το Διεθνές Βραβείο DON QUIXOTE METAL PRISE FOR LITERATURE 2016, το Διεθνές Βραβείο Ποίησης ΠΟΥΣΚΙΝ, με Τιμητικό Αριστείο εξαιρετικής λογοτεχνικής προσφοράς-διάκρισης και χαρακτήρος Ακαδημίας Αθηνών κι έχει εκδώσει 13 βιβλία εκ των οποίων 9 ποιητικές συλλογές από τις οποίες η πρώτη της είναι βραβευμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδας.

Οι φωτογραφίες του παρόντος δημοσιευμένου κειμένου-μελετήματος, ανήκουν στη γράφουσα και προερχονται από το σπίτι-Μουσείο του Καφκα στην Πράγα Τσεχία, που επισκέφθηκε το Δεκέμβρη του 2016, με ειδική παραχώρηση άδειας φωτογράφισης, ως μέλος της Διεθνούς Ενώσεως Κριτικών Λογοτεχνίας της Ουνέσκο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου