Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ
Οι Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης


Οι Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ συμμετέχουν για μια ακόμη χρονιά στη 15η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, παρουσιάζοντας όλες τις νέες εκδόσεις που κυκλοφόρησαν τον τελευταίο χρόνο.
Από τις 3 μέχρι τις 6 Μαΐου, οι επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου θα μπορούν να επισκέπτονται το περίπτερο των Εκδόσεων ΓΕΡΜΑΝΟΣ (Περίπτερο 15, Stand 03) και να ανακαλύψουν ένα πλούσιο κατάλογο βιβλίων από Έλληνες συγγραφείς, που περιλαμβάνει, μυθιστορήματα, ποιητικές συλλογές, ιστορικά βιβλία, πολιτικές αναλύσεις, επιστημονικά συγγράμματα κ.α.
Κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Βιβλίου, οι Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ θα πραγματοποιήσουν ξεχωριστές παρουσιάσεις για τέσσερα καινούρια βιβλία.  
Το πρόγραμμα των παρουσιάσεων μέσα στην  Διεθνή Έκθεση Βιβλίου περιλαμβάνει:
Παρασκευή 4 Μαΐου 2018, ώρα 15:00
Παρουσίαση του βιβλίου
«Με τα Μάτια της Ηλέκτρας» της Βασιλικής Τάνου
(αίθουσα Νίκος-Γαβριήλ Πεντζίκης, Περίπτερο 15, ΔΕΘ).

Κυριακή 6 Μαΐου 2018, ώρα 18:00
Παρουσίαση του βιβλίου
«Εξάρτηση, Λόγος και Συναίσθημα: Θεωρητικές και Ερευνητικές Προσεγγίσεις»
της Κατερίνας Φλωρά
(αίθουσα Μονόκερως, Περίπτερο 13, ΔΕΘ).

Κυριακή 6 Μαΐου 2018, ώρα 20:00
Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής
«Μνήμη Θανάτου» της Μαρίας Πασχαλίδου
(αίθουσα Μονόκερως, Περίπτερο 13, ΔΕΘ).

Παράλληλα την Κυριακή 6 Μαΐου 2018, ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου «Ο Φυλλακούδιας» της Αντιγόνης Χαραλάμπους, στον Πολιτιστικό χώρο «Προποντίδα» του Δήμου Καλαμαριάς (Νικ. Πλαστήρα 14, Καλαμαριά). Την εκδήλωση διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμαριάς, οι Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ, το Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού Ελληνισμού του Δήμου Καλαμαριάς και η Ένωση Κυπρίων Βόρειας Ελλάδας. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, και πραγματοποιείται με την στήριξη της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδας.


Πληροφορίες:
Εκδόσεις ΓΕΡΜΑΝΟΣ
Τηλ: 2310221169


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου