Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ 2018 του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

(Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για όποιον θελήσει να πάρει μέρος)


ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ 2018! Με τιμή και εκτίμηση προς όλους τους δημιουργούς και τους αναγνώστες μας, ετοιμάζουμε το νέο Ανθολόγιο δημιουργών για το 2018 που θα κυκλοφορήσει από το περιοδικό μας με την ευθύνη, την επιμέλεια, τη φροντίδα και την ιδιαίτερη ματιά του ιδιοκτήτη-διευθυντή-εκδότη του περιοδικού, του μεγάλου σε έργο και πολυβραβευμένου Έλληνα λογοτέχνη μας Κώστα Βαλέτα. Θα σταλεί όπως και το περσινό στις βιβλιοθήκες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι συμμετοχές είναι ανοιχτές για όποιον θελήσει να πάρει μέρος.
 Για τη συμμετοχή στη νέα Ανθολογία του 2018, μπορείτε να μας στείλετε:
1) Ένα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα που θα δημοσιευτει μαζί με τα κείμενα σας μέχρι 4 αράδες
2) 4 σελίδες με κείμενά σας λογοτεχνικά (ποίηση, μελέτη, δοκίμιο, αποσπασμα μυθιστορήματος, διηγηματα ή ακόμη και απόσπασμα θεατρικού σας έργου) ανέκδοτα ή όχι με το όνομά σας επάνω ή κάτω από τα κείμενα
3) Μια Φωτογραφία σας (τύπου ταυτότητας) που θα δημοσιευτεί μαζί με το βιογραφικό σας σημείωμα και τα κείμενα σας συνοδευτικά στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ 2018 του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
.
Η συμμετοχή στην ανθολογία είναι 50 ευρώ αλλά τα χρηματα αφορούν στους 2 τόμους της Ανθολογίας που θα σταλούν αμέσως με την κυκλοφορία της σε κάθε συμμετέχοντα όπου βρίσκεται δίχως επιπλέον καμμιά άλλη επιβάρυνση των δημιουργών (πχ ταχυδρομικά εξοδα ή ότι άλλο).
Για συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, στον ιδιοκτήτη και εκδότη-διευθυντή του περιοδικού και Υπεύθυνου για την έκδοση του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ 2018, λογοτέχνη Κώστα Βαλέτα, στο τηλέφωνο 210–3800142, καθημερινές και ώρες γραφείου ή σε περίπτωση απουσίας να αφήσετε μήνυμα με τα στοιχεία επικοινωνίας σας στον τηλεφωνητή και θα επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί σας.
Με τιμή και εκτίμηση προς όλους τους δημιουργούς και τους αναγνώστες μας που μας τιμούν με την προτίμηση τους και το αναγνωστικό τους ενδιαφέρον το περιοδικό ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ όλα αυτά τα χρόνια από το 1971 που κυκλοφόρησε το πρωτο τεύχος εως και σήμερα.
Εκ του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ο Υπευθυνος για την έκδοση του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ 2018, Κώστας Βαλέτας
εκδότης-διευθυντής περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
λογοτέχνης-νομικός
Πρόεδρος Pen Ελλάδας
Πρόεδρος της Διεθνούς Ενώσεως Κριτικών Λογοτεχνίας
Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Συγγραφέων
τ. διευθυντής ραδιοφωνίας στην ΕΡΤ.
τ. Αντιπρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών
Διεθνές Λογοτεχνικό Βραβείο Πεζογραφίας Μπλεζ Σαντραρ
Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών Διηγήματος
Γαμβέττα 6, Α όροφος, Ομόνοια, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου