Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 

Ο ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΟΣ 

ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ 

ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ 2020

ελεύθερα και δωρεάν προς ανάγνωση και κατέβασμα στον υπολογιστή σας. Τον βρίσκετε στη σελίδα του περιοδικού στο ISSUU στον ακόλουθο σύνδεσμο

                https://issuu.com/aiolikagrammata/docs/4 
         Σε αυτό το συγκεντρωτικό τόμο, τοποθετήσαμε με σειρά χρονολογική όλες τις συνεργασίες που έχουν δημοσιευτεί το έτος 2020 στις ηλεκτρονικές σελίδες που διαθέτει το περιοδικό ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

      Η κάθε συνεργασία, η κάθε λέξη ενός δημιουργού είναι βαρύνουσα, απογράφει ψυχικές αντιδράσεις, παραμονεύει τα σχήματα της σκέψης, ενεργεί μέσα τους, απονέμει την ύπαρξη στο χρονικό ορίζοντα της ζωής, κανοναρχεί το εφικτό.

        Το τεύχος αυτό δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει κατ΄ουδένα τρόπο το έντυπο τεύχος του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ που από το 1971 που ιδρύθηκε από το μεγάλο Έλληνα Γραμματολόγο και φιλόλογο Γιώργο Βαλέτα, στέκει στα γραμματά μας με την αξιοπρέπεια και την ποιότητα που μας αναγνωρίζουν οι αναγνώστες και οι δημιουργοί μας. Σκοπό έχει απλώς, να συνγκεντρώσει τις δημιουργίες που δημοσιευτηκαν κατά το έτος 2020 στις ηλεκτρονικές σελίδες του περιοδικού και να τις παρουσιάσει εκ νέου στο αναγνωστικό κοινό, τιμώντας τους δημιουργούς που φιλοξενήθηκαν στις ηλεκτρονικές μας σελίδες.

Ελπίζουμε να βρουν τον χώρο τους και τον τόπο τους στους αναγνώστες μας.

 

 

Εκ του περιοδικού ΑΙΟΛΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

για τις ηλεκτρονικές σελίδες 

Χρυσοβαλάντου Τσιρώνη

(Βάλη Τσιρώνη)

Φλεβάρης 2021Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου